Transport och inbärning - Ömtåliga transporter

Transport och inbärning

Vilka vi är

I över 50 år har vi hjälpt våra kunder att hantera, transportera och förvalta ömtåligt och värdefullt gods i linjetrafik. Under den tiden har vi byggt upp en expertis och ett handlag som gjort oss till Nordens ledande leverantör av specialtransporter, logistiska lösningar och tredjepartslogistik 3pl.

Vårt hållbarhetsarbete präglar hela vår verksamhet och vi bedriver ett målmedvetet arbete för minimal miljöpåverkan i alla led. Genom ett effektivt resursutnyttjande och medvetna val av material och fabrikat strävar vi ständigt efter att vara det självklara valet för en miljömedveten kund.

Vi vet att de bästa lösningarna, utförda av de mest kompetenta medarbetarna ger våra kunder den bästa affären.

#Brought to you by MTAB är vårt löfte om en genomarbetad och professionell lösning för våra kunders unika transportbehov.

Vad vi gör

Vi kommer alltid erbjuda dig möjligheten att lämna över hela ansvaret för att lösa dina behov till oss. Våra logistiker har lång erfarenhet av att samordna och planera transporter för maximal effektivitet med minimal miljöpåverkan.
 Genom kunskap, kreativitet och högt förtroende har vi utfört hundratusentals unika ömtåliga transporter över hela världen och det är vi stolta över.


MTAB 50 år

MTAB 50 år

2018 var jubileumsår för MTAB – vi firade 50 verksamma år på marknaden

Allt började år 1968 i Stockholm med en transportlösning för känsliga och svårfraktade produkter. Verksamheten tog fart och kom att bli betydande inom transport av museala föremål och känslig datautrustning. IBM och ett större museum var bland de första kunderna – två marknader som varit tätt förknippade med verksamheten sedan dess. Läs mer


 

Transportföretag konst

Vi är nordens ledande aktör inom hantering av konst, tekniska produkter och turnerande verksamheter. Vår affärsidé är att transportera, hantera och förvara ömtåliga och värdefulla föremål med minsta möjliga påverkan på såväl gods som miljö. MTAB Group är representerade med egna bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland.