Vi välkomnar Kattis, vår nya Tour Coordinator!

Kattis Blom

Kattis Blom är vårt senaste tillskott till MTAB Tour Logistics. Hon arbetar som koordinator gentemot dig som kund inom livebranschen. Kattis har turné i blodet. Under 20 år har hon bl.a. arbetat som koordinator och turnéledare. Senaste axlade hon ansvaret som sälj- och konsertansvarig på Göta Källare i Stockholm. Kattis beskriver sig själv som en nyfiken och dedikerad person som inte är rädd för nya utmaningar. Med andra ord: redo för MTAB!

-Jag är upprymd! Det känns spännande att vara en del av Tour Logistics. MTAB är ett välrenommerat företag vars namn har dykt upp många gånger under min karriär, både bland mina tidigare medarbetare och kunder. Att vara en del av ett seriöst bolag med väl inarbetade rutiner och långa kundrelationer, det ser jag verkligen fram emot.

säger Kattis
I rollen som Tour Coordinator ansvarar Kattis för att sammanställa information från våra kunder till våra chaufförer. Detta innefattar allt från rutt och logi till avlämning och arbetsledning. Vi är glada över att ha Kattis ombord och ser fram emot en framtid fylld av spännande uppdrag.