Vi välkomnar Christian, vår nya Operational Manager

Christian Fabricius, Operational Manager

Sedan augusti är Christian Fabricius vår nya Operational Manager och ansvarar för transport, lager och packteknik för Fine Art samt High Tech. Senast axlade Christian rollen som produktionschef på Schenker och han har dessutom mångårig kompetens inom diverse lager- och logistiktjänster.

-Möjligheten att få arbeta i en kvalitetsstyrd organisation där jag får ta ett helhetsgrepp i min roll lockade mig till MTAB. Jag ser fram emot att vara delaktig i en mycket intressant tillväxtresa.

I sin roll som Operational Manager arbetar Christian tillsammans med ledningen för att löpande förbättra strukturen i företagets rutiner och tillse att den höga kvaliteten på tjänster och service upprätthålls och vidareutvecklas. Christian har ett stort intresse för ledarskaps- och utvecklingsfrågor och mår bäst när effektivitet och kundnytta går hand i hand.

-Det här är en organisation med väldigt kompetent personal och ett servicetänk som genomsyrar alla steg i kundrelationen. Samtidigt möter vi allt högre krav på digitalisering och integration av olika system. Det gäller att hitta rutiner och system som gör att vi kan leverera värde och bibehålla en hög effektivitet – helt klart en spännande utmaning!

Christian är en mycket målinriktad och aktiv person, även utanför MTAB:s väggar. På fritiden spelar han hockey och han har nyligen gett sig i kast med mountain biking.

-Mountain biking var något jag bara var tvungen att testa. Och jag måste erkänna att jag ramlar – mer än sällan:) Men jag gillar utmaningen! Det är lite som inom logistikbranschen, som är väldigt tyngd av tuffa krav både från både kunder och lagstiftare. Och det blir allt tuffare. Vi får aldrig sluta ställa oss frågan: Hur kan vi göra detta ännu bättre? Vi får inte sluta resa oss upp!

Vi är glada över att ha Christian ombord och ser fram emot en framtid fylld av spännande utmaningar och nya insikter.