Turnestransport
Scentransport, turnestransport
Turnestransport
Turnéservice och scenteknisk suppor. Riksteatern.
transport scenutrustning

Turnétransport & Scentransport

Tour logistics

Du jobbar med turnerande artister. Kanske är det ett rockband, en kammarorkester, ett danskompani eller en omskriven teateruppsättning.

När ridån går ned är dina tankar redan upptagna med morgondagens föreställning i en annan stad, eller ett annat land

När vi har hand om din turné finns ett erfaret crew redo att lasta och transportera din produktion till stad, hamn eller flygplats. Vi är IATA-agenter och kan rulla raka spåret in på flygplatsen där paletterna står klara. Exportpapper och tullhanteringen för flyg och sjö har vi redan löst. Vi har agenter över hela världen, så oavsett vilken destination du valt står vi redo för att göra om allt igen.

På så vis kan dina artister, dina skådespelare eller din utrustning tryggt vakna upp och veta att deras arbetsverktyg står redo för ännu en föreställning.

Läs mer på: www.mtablive.se

Let's get on tour

Kontakta Oss
Terrakottaarmén på Östasiatiska

Overseas freight (air / sea)

Vi löser din transport oavsett om den sker via bil genom Europa, eller med båt och flyg vidare ut i världen.

1 m3 eller 115 m3?

Vi har bilar i alla storlekar, och anpassar verktyg efter uppdrag. Självklart är alla fordon specialanpassade för vår verksamhet.

Tullhantering

Vi har lång erfarenhet av att hantera tullärenden åt våra kunder. Om du ryggar tillbaka så snart du hör uttryck som ATA Carnet, temporära importer och exporter eller rapport av tullager hjälper vi gärna till.