Specialemballage – Made by MTAB

Kasper Eistrup works up to the 10th floor of Axel TowersMTAB Lagermedarbejder

När du ska flytta din konst eller teknik blir vår uppgift att tänka både innanför och utanför boxen. Unika föremål kräver unika lösningar. Därför skräddarsyr vi emballage i vårt eget snickeri, utifrån dina behov.

Är du i behov av teknik- eller konsttransport utför vi vid behov en okulär besiktning av dina föremål på plats. I samförstånd med dig säkerställer vi sedan att specifika transportlådor byggs just för din transport.

Specialanpassad tillverkning i eget snickeri

MTAB emballage för specialtransport

Vi har inte bara egna transportbilar utan tillverkar även ditt emballage i vårt egna snickeri. På så sätt har vi full kontroll under hela processen. När du beställer flytt av ömtålig utrustning kan du känna dig trygg med att vi endast använder kvalitetsmaterial.

Våra lådor är stämplade med ISPM 15, en garanti för att din låda är tillverkad av virke som är godkänt enligt Jordbruks-verkets internationella standard och därmed godkända för transport även utanför Sverige.

Miljöklassad plywood

Vi använder endast miljöklassad plywood som målas med vattenbaserad färg. Dessutom drivs hela vår produktion av miljöcertifierad el från vind- och vattenkraftverk, någon vi är mycket stolta över.

Ditt behov, vårt emballage

Frakt av ömtåligt gods kräver flexibilitet, inget uppdrag är för svårt, komplicerat eller för känsligt för oss. Ingen låda är den andre lik och vi kan tillverka allt ifrån minimala lådor till riktigt stora.

Vi transporterar även oemballerat

High-Tech Logistics

Vid exempelvis medicintekniska transporter genomför vi inte sällan transport utan emballage. Våra bilar är väl anpassade för flytt av känsligt material och våra förare har lång erfarenhet av teknisk utrustning.

Emballerat eller oemballerat – dina föremål är alltid i trygga händer!

Boka nästa transport

Vi hjälper dig gärna med transport, installation och förvaring av din konst eller tekniska utrustning. Läs mer om våra tjänster

Packteknik-KD-logga-150x150