Väletablerad linjetrafik i Norden och Europa

Europatrafik
MTAB har ett väletablerat internationellt nätverk som garanterar att hela transportkedjan är säker och håller högsta kvalitet.

Schema för vårt linjenät i Svergie: Klicka Här

Säkra transporter med egna konstbilar, över hela Norden och Europa. MTAB:s helhetslösning och ansvar följer självklart med ut på de europeiska vägarna.

Ladda ner: Produktblad Europatrafik (pdf)

  • Samlastning över hela Europa
  • Linjetrafik i Norden och Europa
  • Skräddarsydda transportlösningar
  • Transport sker i egna lastbilar
  • Hanterar alla tullärenden
  • Internationella nätverk
  • Konstbilarna klarar kraven för internationella miljözoner
  • MTAB erbjuder fullvärdesförsäkring

Samlastning

Vi på MTAB transporterar känsliga, skrymmande och värdefulla konst- och utställningsföremål över hela Europa. Tjänsten samlastning är en flexibel, kostnadseffektiv och säker lösning för alla typer av transport. Produkterna samlastas med andra sändningar inom Europa, alltid i våra specialutrustade konstbilar med hög säkerhet. Vi har ett väletablerat internationellt nätverk som garanterar att hela transportkedjan är säker och håller högsta kvalitet.

Linjetrafik

Våra lastbilar ligger i linjetrafik över hela Norden och Europa med schemalagda intervaller. MTAB trafikerar bland annat Berlin, Köln, Frankfurt, Paris, Rotterdam, Amsterdam, Hamburg och London med stopp i närliggande områden.

Separat transport

Självklart erbjuder vi skräddarsydda lösningar med separata transporter i hela Europa och övriga världen.

Tullhantering

Vi har lång erfarenhet av att hantera tullärenden åt våra kunder. Oavsett land hjälper vi gärna till med planering och hantering av alla typer av import- eller exportförtullningar.

Helhetslösning

Leveranstjänster som packning, avemballering och konstupphängning finns tillgängliga oavsett vart i världen dina föremål är på väg.

Internationell transport

För långväga uppdrag eller större kontraktslogistik så har vi också ett väletablerat internationellt nätverk.