Koordinator med konstintresse till MTAB

Vill du arbeta hos Skandinaviens största företag för transport, hantering och förvaring av konstföremål? Vi söker nu en koordinator till vårt affärsområde Fine Art Logistics som arbetar med transporter inom konst-, galleri- och museibranschen.

Om MTAB
MTAB Sverige AB har i över 50 år hjälpt våra kunder att hantera, transportera och förvalta ömtåligt och värdefullt gods. Under den tiden har vi byggt upp en expertis och ett handlag som gjort oss till Nordens ledande leverantör av specialtransporter och logistiska lösningar. Vi är Skandinaviens största transportör av konstföremål. Vi arbetar med auktionshus, privata samlare, gallerister, konsthallar och museer. I vårt erbjudande ingår allt ifrån packning, transport, spedition och installation av konst och konstutställningar. Företaget finns representerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

Om tjänsten
I rollen som koordinator fungerar du som spindeln i nätet för att se till så att logistiken flyter på så smidigt och ekonomiskt fördelaktigt som möjligt. Du hjälper till med hela kedjan från kundservice, bokning av order till dess att den är avrapporterad och fakturerad. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

· Svara på förfrågningar och ta fram offerter till kund
· Hantera inkommande order per telefon eller e-post
· Boka transporter
· Fakturera order
· Merförsäljning
· Upprätthållande av avtal och vårda kundrelationer

Du kommer att ingå i affärsområdet Fine Art som består av 5 medarbetare i Sverige och blir en viktig del i vårt Skandinaviska nätverk som består av 15 personer. För rätt person erbjuds ett varierat arbete i en internationell miljö, med många kompetenta och engagerade medarbetare som vill hälsa dig välkommen till MTAB!

Kontoret är beläget i helt nybyggda lokaler i Veddesta. Inflytt sker nu i Augusti 2021.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har bakgrund från kundservice eller annan administrativ roll. Har du tidigare erfarenhet från konst, spedition eller tullhantering är det meriterande.

Som koordinator är det viktigt att du är strukturerad och klarar av att planera och prioritera. Du har ett starkt driv och motiveras av att lära dig nya saker. Kundbesök är en del av arbetet och innebär ett nära samarbete med interna och externa kontakter inom och utom Sverige där det ställs höga krav på din samarbetsförmåga och att du är kommunikativ.

Krav:
· Datorvana
· Goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift

Intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Start är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Du är välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till hr@mtab.se senast den 31 augusti. Skriv ”Koordinator Fine Art ” i ämnesraden. Ansökningshandlingarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.