Orderadministratör till MTAB

Har du erfarenhet av orderhantering och vill ta nästa steg i karriären? Nu söker vi på MTAB en serviceinriktad orderadministratör till vårt kontor i Stockholm.

Om MTAB
MTAB är Nordens ledande bolag för känsliga och komplicerade transporter. MTAB transporterar, hanterar och förvarar ömtåliga och värdefulla föremål och produkter med minsta möjliga påverkan på såväl produkter som miljö. Verksamheten bedrivs i affärsområdena Fine Art och High Tech och arbetar huvudsakligen med konst, museiföremål och teknologi. Företaget finns representerat i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Du kommer att ingå i affärsområdet High Tech som består av 6 medarbetare i Stockholm och blir en viktig del av vårt skandinaviska nätverk som består av 20 personer. High Tech fokuserar på teknikintensiva kunder som utöver transporter har behov av tjänster i form av service, installation, konfigurering och lagerhantering. För rätt person erbjuds ett varierat arbete i en internationell miljö, med många kompetenta och engagerade medarbetare som vill hälsa dig välkommen till MTAB!

Om tjänsten
I rollen som orderadministratör arbetar du i nära samarbete med dina kollegor och arbetar med såväl MTAB:s lokala kunder som företagets nationella verksamhet. Du kommer att arbeta med hela kedjan, från inkommande samtal eller mail till bokning av order, fakturering och uppföljning. Du kommer även att ha löpande kontakt med våra kunder och internt om pågående uppdrag samt vara delaktig i att driva och utveckla våra affärer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Hantera inkommande order per telefon eller e-post
 • Svara på förfrågningar och ta fram offerter till kund
 • Planera och lägga order i affärssystemet
 • Löpande dialog internt och med kund kring pågående uppdrag och projekt
 • Avvikelsehantering
 • Återrapportering
 • Prissättning
 • Fakturering

Som orderadministratör hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och på sikt få mer ansvar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Kontoret är beläget i Bromma men kommer under sommaren flyttas till nya moderna lokaler i Barkarby.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som orderadministratör behöver du ha tidigare erfarenhet från orderadministration, vi tror även att du har arbetat med kundservice eller i annan administrativ roll. Du har en god datavana och har tidigare arbetat i någon form av affärssystem eller orderhanteringssystem. För att trivas i rollen behöver du vara social, positiv, kommunikativ och ha en känsla för service. Det krävs att du är strukturerad, kan ta egna initiativ och säkerställer att saker blir slutförda. Du trivs att arbeta i en relationsbyggande och administrativ roll. Det är meriterande om du har erfarenhet från transportbranschen men det är inget krav. Dina personliga egenskaper är det centrala.

Krav

 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Datorvana

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobbansokan@mtab.se senast den 2021-08-31. Skriv ”Orderadministratör” i ämnesraden. Ansökningshandlingarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Rolf Svenléen, rolf.svenleen@mtab.se  070-323 44 99. Mer info: www.mtab.se/high-tech

Välkommen!