Finsnickare till MTAB i Bromma

I över 50 år har vi på MTAB Sverige AB hjälpt våra kunder att hantera, transportera och förvalta ömtåligt och värdefullt gods i linjetrafik. Under den tiden har vi byggt upp en expertis och ett handlag som gjort oss till Nordens ledande leverantör av specialtransporter, logistiska lösningar och tredjepartslogistik 3pl.

Rollen
Vi söker dig som har kunskaper och intresse inom snickeri, gärna som möbelsnickare eller annan finsnickeri. Har du relevant utbildning är det en merit men inget krav. Du vill arbeta tillsammans med trevliga kollegor i en lättsam stämning. Det gör ingenting om du är i början av din karriär med lite mindre erfarenhet, eftersom du är villig att lära och har bra attityd finns det mycket du kan ta till dig av dina kollegor. Det är viktigt att du kan arbeta och kommunicera väl i grupp. Du pratar bra svenska.

B-körkort är en merit då arbete utanför snickeriet (exempelvis i form av måttagning, mätning och montering ute på plats) kan tänkas förekomma.

Stort fokus kommer läggas vid personlig lämplighet. Planerad tillsättning så snart som möjligt. Du kommer tillsammans med dina 2-3 kollegor arbeta i en fin verkstad med bra verktygspark. Du kommer bygga lådor/pallar/ställningar som inreds på korrekt sätt för att säkerställa transporter av värdefullt och ömtåligt gods. I tjänsten får du arbeta i en varierande och lättsam miljö med trevliga kollegor. Du får arbeta fysiskt med kroppen samt tänka till för att hitta speciella och unika lösningar.

Tjänsten är på heltid och inleds med 6 månaders provanställning.

Om rekryteringen
Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20/9. Vi önskar få ditt CV samt en motivation till vad det är som gör att du söker rollen, ansökan skickas till hr@mtab.se. Tillträde är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor hänvisas till hr@mtab.se.