Karriär på MTAB

Nu söker vi fler chaufförer med c-kort till vårt team för specialtransporter!

Vill du skjutsa fem mumier från Malmö till Stockholm? Eller delta i transport och montering av en livsviktig, 20 ton tung magnetkamera på ett av Sveriges största sjukhus? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu flera C-kortschaufförer som tröttnat på att köra mellan punkt A och punkt B och längtar efter att utvecklas i sin yrkesroll.

Hos oss hanteras ofta spännande och annorlunda last vilket gör att ingen dag är den andra lik. Det innebär att våra chaufförer får en omväxlande och utmanande roll med stort ansvar. Vi arbetar nära våra kunder och våra chaufförer är vårt ansikte utåt. Som person behöver du därför vara social, service-minded samt vara bekväm i en ansvarstagande roll.

Du utgår från Stockholm och kommer främst arbeta i Stockholmsregionen vilket innebär att du behöver trivas med ett högt tempo. Det kommer också finnas möjlighet till att köra i övriga Sverige och även Europa.

Möt två av dina blivande kollegor!

De som bäst kan beskriva hur det är att jobba på MTAB är givetvis våra fantastiska medarbetare själva. Här kan du höra Lukas som arbetar med Fine Art och Geert som arbetar med High Tech beskriva sin respektive vardag. Spännande, eller hur?

Kvalifikationer

Du som söker är engagerad och naturligtvis intresserad av att köra tunga fordon. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av att jobba som chaufför. Krav för att söka tjänsten är att du har YKB och C-kort.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett välskött företag som värnar om och utvecklar sina chaufförer? Rekryteringen hanteras av B3P. Vi jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt!

Till ansökan

Om du har några frågor är du välkommen att maila till alexander@b3p.se. Observera att vi INTE tar emot ansökningar via mail – endast frågor.

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!

Om MTAB

MTAB är Nordens ledande transportör av konst och värdefulla föremål samt ömtålig teknisk utrustning. Vårt ständiga och övergripande mål är att utveckla och leverera avancerade mervärdestjänster som avlastar våra uppdragsgivares egna organisationer. MTAB har idag tre affärsområden; Fine Art Logistics, High Tech Logistics samt Tour Logistics. Den gemensamma faktorn är vår specialitet i att transportera, hantera och förvara ömtåligt och värdefullt gods med högsta möjliga kvalitet i alla led. MTAB har idag över 150 anställda och verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland.