Karriär på MTAB

MTAB är Nordens ledande transportör av konst och värdefulla föremål samt ömtålig teknisk utrustning. Vårt ständiga och övergripande mål är att utveckla och leverera avancerade mervärdestjänster som avlastar våra uppdragsgivares egna organisationer. MTAB har idag tre affärsområden; Fine Art Logistics, High Tech Logistics samt Tour Logistics. Den gemensamma faktorn är vår specialitet i att transportera, hantera och förvara ömtåligt och värdefullt gods med högsta möjliga kvalitet i alla led. MTAB har idag över 150 anställda och verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland.


Ledig tjänst

MTAB växer och vi behöver förstärka med fler förare med placering i Bromma (flera tjänster)

Som förare på MTAB utför du, utöver framförande av lastbil, bland annat:

  • Lastning och lossning av oemballerat tekniskt gods
  • Montering och installation av kopieringsmaskiner
  • Intagning och bultning av kassaskåp
  • Packning av datautrustning
  • Bärningar med kryssele
  • Hantering och packning av konstföremål såsom målningar och skulpturer

Vi söker främst förare med C-behörighet och YKB, men om du har god erfarenhet av den typ av gods och verksamhet MTAB sysslar med kan det vara aktuellt med B-kortsförare. Saknar du moduler i YKB-fortbildningen kan vi hjälpa till med detta.

Tungt arbete förekommer och det är ett krav att du är i god fysisk form. Vi utför moment som slutkonfiguration av den utrustning vi levererar och det är viktigt att man kan ta till sig dokumentation och skriftliga instruktioner för att kunna utföra arbetet på korrekt sätt. Eftersom du arbetar ute hos våra kunder och representerar företaget är det viktigt att du har en god social förmåga och kan uppträda professionellt även i stressiga situationer.

MTAB erbjuder:
Ett varierande föraryrke med mycket kundkontakt, trevliga kollegor och en anställning i ett välkänt, familjeägt företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön, förmåner såsom friskvård, rikskort och utbildning samt möjlighet till kompetenstillägg allt eftersom man utvecklas i sin roll som förare.

Ansökan:
Du är välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till hr@mtab.se snarast möjligast. Ansökningshandlingarna behandlas löpande. Om det är något du undrar över är du välkommen att kontakta Christian Fabricius, Operational manager på telefonnummer +46 70 640 00 37