Play video

HIGH TECH LOGISTICS – En unik värdekedja för teknikleveranser

När du ansvarar för att flytta känslig, tung, värdefull och skrymmande teknisk utrustning uppstår unika behov. Du vill ha produkten på plats, redo att tas i bruk. Våra medarbetare är utbildade för att installera och konfigurera dina produkter. Behöver du specialemballage tillverkar vi det, eller löser transporten av din maskinflytt helt utan emballage. Du vill fokusera på din affär, det är därför vi kan lösa din transport och alla unika behov den kommer med. Från tanke till färdig installation. MTAB ger dig en fullständig Transportservice.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta mig

Branscher

50 år i branschen har gjort oss till en av Nordens ledande transportörer av teknisk och känslig utrustning. MTAB High Tech logistics sköter transport, lagring, installation och konfigurering av utrustning inom en rad olika branscher.

Kundcase

OM MTAB

Vi är nordens ledande aktör inom hantering av konst, tekniska produkter och turnerande verksamheter. Vår affärsidé är att transportera, hantera och förvara ömtåliga och värdefulla föremål med minsta möjliga påverkan på såväl gods som miljö. MTAB Group är representerade med egna bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Kontakta mig

Namn

E-postadress

Telefonnummer

Vad kan vi hjälpa dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.