IT, datalagring & telekom
Transport, installation och lagring

Transport telekomutrustning

Transport och installation av utrustning inom IT, datalagring och telekom

MTAB High Tech Logistics erbjuder logistiktjänster för känslig teknisk utrustning inom områdena IT, datalagring och telekom. Vi har många års erfarenhet av att hantera, transportera och installera IT-utrustning, exempelvis servrar, datarack, dataskåp, datakabinetter och datorer. Som helhetsleverantör ser vi till att dina produkter levereras, hanteras och installeras med stor teknisk kunskap och precision.

Transport telekomutrustningTransport av telekomutrustning kräver noggrann planering och förberedelse. Därför kan vi erbjuda besiktning av förhållanden på plats – allt för att säkerställa att din IT-utrustning och datautrustning kommer till rätt plats i rätt tid. För transport av IT-utrustning och datautrustning använder vi våra specialanpassade lastbilar. Bilarna är utformade och utrustade för att kunna transportera känslig och oemballerad utrustning.

Genom att anlita MTAB High Tech Logistics för hantering och installation av din IT-utrustning skapas en väl sammansatt transportkedja, från beställning till utrustning i drift. Resultatet blir en effektiv logistikhantering med projektsamordning och punktliga leveranser. MTAB kan även hjälpa till med dataradering, destruktion eller återvinning av elektronikavfall.

  • Leverans till önskad plats
  • Konfiguration och provinstallation på plats
  • Flytt av datahallar
  • Montering och demontering av kabinetter, dataskåp och serverrack
  • Funktionstest och konfiguration före leverans
  • Dataradering och återvinning av elektronikavfall
  • Säkerhetslager

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta mig

Branscher

50 år i branschen har gjort oss till en av Nordens ledande transportörer av teknisk och känslig utrustning. MTAB High Tech logistics sköter transport, lagring, installation och konfigurering av utrustning inom en rad olika branscher.