IT-sektionen, Meddisinsk teknik
Medtech
Medicinteknik
MedTech

Dental & medicinteknisk utrustning

Transport och installation av medicinteknisk utrustning

MTAB High Tech Logistics är specialister på att att hantera dental och medicinteknisk utrustning. Vi hjälper våra kunder med såväl transport och installation som konfigurering av känslig teknisk utrustning. Att hantera medicinteknisk utrustning som röntgensystem och tandläkarutrustning kräver varsam hantering och stor teknisk kunskap, därför är våra förare och teknikerteam specialutbildade och har en bred kunskap inom området. Allt för att att du ska känna dig trygg när du anlitar MTAB.

För transport av medicinteknisk utrustning använder vi specialanpassade lastbilar. Bilarna är utformade för att kunna transportera ömtålig, temperaturkänslig och oemballerad utrustning. MTAB High Tech Logistics har stor vana av att transportera och installera produkter såsom datortomografer, magnetkameror, cyklotroner, röntgenutrustning, instrument och laboratorieutrustning.

MTAB kan även hjälpa till med lagerhållning på flertalet orter i Sverige. Våra lager är säkerhetsklassade och temperaturreglerade vilket gör att din utrustning står tryggt och säkert.

Genom att ge oss på MTAB High Tech Logistics ansvaret för att hantera och installera din utrustning skapas en väl sammansatt transportkedja, från beställning till utrustning i drift. Resultatet blir en effektiv logistikhantering med projektsamordning och punktliga leveranser, som inte stör din pågående verksamhet.

  • Leverans till önskad plats
  • Hämtning och återvinning av uttjänt utrustning
  • Mekanisk installation
  • Dekontaminering, datarensning och rena zoner
  • Säkerhetslager
  • Teknikerteam i hela Norden
  • Hantering av lån- och demoutrustning

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta mig

Branscher

50 år i branschen har gjort oss till en av Nordens ledande transportörer av teknisk och känslig utrustning. MTAB High Tech logistics sköter transport, lagring, installation och konfigurering av utrustning inom en rad olika branscher.