installation av kopiatorer
Konfiguration och installation

Transport och installation av kopiatorer och grafisk utrustning

Copy, print & grafisk industri

MTAB High Tech Logistics har lång erfarenhet av att transportera, hantera och installera lösningar inom kopiering, print och videoutrustning avsedda för kontor och grafisk industri. Våra lastbilar är specialutrustade för att säker maskinflytt av ömtåliga och temperaturkänsliga produkter och copy utrustning. Ofta transporteras utrustningen utan emballage för att minska tiden vid installation och ge dig som kund en bättre service.

Transport av teknisk utrustning kräver varsam hantering och vår personal är specialutbildade och har lång erfarenhet inom området. Personalen besitter en bred teknisk kunskap, då skrivarsystem och liknande system ofta kräver avancerad konfiguration, installation och igångsättning. Om behov finns kan vi självklart hjälpa till med att ombesörja bortforsling, dataradering och avfallshantering av elektronikavfall.

Genom att anlita MTAB High Tech Logistics för att hantera och installera er tekniska utrustning för kontor eller grafisk industri skapas en väl sammansatt transportkedja, från beställning till maskin i drift. Resultatet blir en effektiv logistikhantering med projektsamordning och punktliga leveranser.

  • Leverans av oemballerad utrustning
  • Konfiguration i egna lokaler
  • Installation av utrustning
  • Bortforsling och återvinning
  • Säkerhetslager
  • Säkerhetscertifierad personal för installation i områden med hög säkerhet
  • Utbildning av kund

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta mig

Branscher

50 år i branschen har gjort oss till en av Nordens ledande transportörer av teknisk och känslig utrustning. MTAB High Tech logistics sköter transport, lagring, installation och konfigurering av utrustning inom en rad olika branscher.