Carl Hökfelt – Glädje är bra för affärerna!

Carl Hökfelt

Viljan att utvecklas och överträffa kundens förväntningar är ett recept för framgång, men den viktigaste ingrediensen är möjligheten att ha roligt på jobbet menar Carl Hökfelt, nytillträdd affärsområdeschef för MTAB High Tech Logistics.

På MTAB har jag möts av en genuin vilja av att bli bättre och vidareutveckla vårt erbjudande till kunden. Här är kundernas behov en naturlig del av vår utveckling. Denna strävan blir allt viktigare inom en bransch med högt konkurrenstryck.

Det handlar om mer än att bara transportera en produkt från punkt a till b, vår uppgift är att verkligen förstå kundens behov. För att bygga långsiktiga relationer behöver vi ständigt ligga i framkant och finslipa vårt värdeerbjudande och nivån på vår service.

Efter 10 år i olika roller inom återvinning och miljötjänster så har jag insett vikten av att ha ett tydligt affärsfokus.

Vi finns här för våra kunder, men också för varandra

En sak som jag gärna lyfter fram är vikten av att ha roligt på jobbet. Det är lätt att glömma bort glädjen i en vardag med högt tempo. När vi alla arbetar som ett team, då sker magi. Med ett positivt sinne kan vi se möjligheter i det mesta, och det är då vi kan leverera det där lilla extra till våra kunder.

Jag ser fram emot en mycket spännande resa tillsammans med MTAB. Vi utvecklas hela tiden, det gillar jag!

Läs mer om MTAB High Tech Logistics.