Dags att flytta kassaskåpet – vi hjälper dig med din kassaskåpsflytt

Flytta kassaskåp - transport värdeskåpDu som någon gång försökt att flytta kassaskåp på egen hand vet vilket tungt och riskabelt arbete det kan vara. När det är dags att flytta kassaskåp är det bäst att anlita en expert. Vi har lång erfarenhet av transport av värdeskåp och kassaskåpsflytt och ser till att ditt kassautrustning kommer fram säkert och i tid. Vi har specialutrustningen och kompetensen som krävs för och utför alltid våra uppdrag med största fokus på säkerhet, både för transport av värdeskåp och omvårdnad av vår personal.

Varje kund har unika krav. Vi har varit i branschen sedan 1968 och har en gedigen kunskap om hantering och transport av värdeskåp. Med egna bilar, egna terminaler och egna chaufförer erbjuder vi flexibilitet kombinerat med hög serviceambition och målmedvetenhet att leverera enligt överenskommelse.

Förutom transport av kassautrustning bistår vi dig även med Kassaskåpsinstallationer

Läs mer här om vår maskinflytt.

MTAB:s linjetrafik är hjärtat i det rikstäckande distributionssystemet. Dagliga avgångar till och från Sveriges största städer med specialgods och mervärdestjänster gör MTAB till ett unikt transportföretag.

Vad kan vi göra för dig?

Läs gärna mer om våra tjänster och tveka inte att höra av dig!