Konsttransporter av konst och skulptur till konstgalleri Artipelag i Stockholm
Konsttransporter och transport av skulpturer
Specialtransporter till konstgallerier av tavlor och taveltransporter
Montering av konstverk och transport av konst
Montage av konst och konsttransport
Montering av konst och skulptur på Artipelag konsthall
Grönlandsval från Köpenhamn med lastbil till konstmuseet Louisiana

Konsttransport

Fine art logistics

Transporter av ovärderliga konst- och utställningsföremål kräver stor varsamhet, kunskap och diskretion. Våra konsthanterare har lång erfarenhet av att utöver konsttransporter även emballera och hänga målningar samt installera tunga skulpturer. Vi erbjuder även utställningsservice som ansvarar för upp- och nedpackning av kompletta utställningar och följer vandringsutställningar nationellt och internationellt.

Konstbilarna som transporterar era verk är klimatanpassade och specialutrustade för att i detalj kunna motsvara branschens högst ställda krav

För internationella uppdrag är MTAB som enda svensk representant medlem i det världsomspännande organet ICEFAT. Förutom att skapa möjligheter för att leverera med en kvalitet motsvarande vår egen även i övriga världen, är det också en garanti för vår fortsatta ställning som Nordens ledande bolag för hantering av konst.

Artim Konsttransporter ICEFAT Konsttransporter

Hängning av konst på Artipelag konsthall

Utställningsdesign

Vi erbjuder tekniska helhetslösningar med allt från dekor- och grafisk produktion, ljus- och av-teknik, föremålsmontering och utställningssäkerhet.

Specialembalage och tillverkning av speciallådor

Vandringsutställningar

Vi sköter logistik, uppackning och nedmontering av din utställning nationellt och internationellt. Våra erfarna planners kan även bistå med rådgivning om hur du anpassar din utställning optimalt.

Konsttransporter och Säkerhetstransporter