Play video

Nordens ledande leverantör
inom specialtransporter

Established in the Nordics since 1968

I över 50 år har vi hjälpt våra kunder att hantera, transportera och förvalta ömtåligt och värdefullt gods i linjetrafik. Under den tiden har vi byggt upp en expertis och ett handlag som gjort oss till Nordens ledande leverantör av specialtransporter, logistiska lösningar och tredjepartslogistik 3pl.

Vi kommer alltid erbjuda dig möjligheten att lämna över hela ansvaret för att lösa dina behov till oss. Våra logistiker har lång erfarenhet av att samordna och planera transporter för maximal effektivitet med minimal miljöpåverkan. Genom kunskap, kreativitet och högt förtroende har vi utfört hundratusentals unika ömtåliga transporter över hela världen och det är vi stolta över.

Specialister inom

Fine Art Logistics
Transport & installation av konst
FINE ART LOGISTICS
MTAB Fine Art Logistics har lång erfarenhet av att hantera, transportera och installera dyra och ömtåliga konstföremål.
Läs mer >>
Transport & installation av teknisk utrustning
High tech Logistics
MTAB High Tech Logistics sköter transport, lagring, installation och konfigurering av utrustning inom en rad olika branscher.
Läs mer >>

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta mig

Om MTAB

Vi är nordens ledande aktör inom hantering av konst, tekniska produkter och turnerande verksamheter. Vår affärsidé är att transportera, hantera och förvara ömtåliga och värdefulla föremål med minsta möjliga påverkan på såväl gods som miljö. MTAB Group är representerade med egna bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Kontakta mig

Namn

E-postadress

Telefonnummer

Vad kan vi hjälpa dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.