Spårvägsmuseet rullar vidare

Inom Spårvägsmuseets väggar i Söderhallarna bor ett 70-tal vagnar och fordon och tillsammans berättar de historien om Stockholms utveckling som sträcker sig från 1600-talet fram till idag. Nu är det dags för Spårvägsmuseet att rulla vidare – och vi hjälper dem på vägen.

Läs mer

Vi välkomnar Kattis, vår nya Tour Coordinator!

Kattis Blom är vårt senaste tillskott till MTAB Tour Logistics. Hon arbetar som koordinator gentemot dig som kund inom livebranschen. Kattis har turné i blodet. Under 20 år har hon bl.a. arbetat som koordinator och turnéledare. Senaste axlade hon ansvaret som sälj- och konsertansvarig på Göta Källare i Stockholm. Kattis beskriver sig själv som en nyfiken och dedikerad person som inte är rädd för nya utmaningar. Med andra ord: redo för MTAB!

Läs mer

Vi välkomnar Christian, vår nya Operational Manager

Sedan augusti är Christian Fabricius vår nya Operational Manager och ansvarar för transport, lager och packteknik för Fine Art samt High Tech. Senast axlade Christian rollen som produktionschef på Schenker och han har dessutom mångårig kompetens inom diverse lager- och logistiktjänster. -Möjligheten att få arbeta i en kvalitetsstyrd organisation där jag får ta ett helhetsgrepp …

Läs mer