Tidningen Brought to you by

Välkommen till ett nytt nummer av Brought to you by. En inblick i vår värld men också möten med några av våra kunder. Vi delar med oss av alltifrån flytt-tips till spännande kundcase. Brought to you by kommer ut med minst ett nummer per år.


Beställ

Vilken tidning vill du beställa?


Vad vill du beställa?Om nästa nummer av tidning Brought to you by

btyb_omslagVi lever i en tid när vi behöver lyfta blicken och tänka långsiktigt, inte bara verka för våra egna kortsiktiga syften. I snart 50 år har MTAB hanterat, transporterat och förvaltat ömtåligt och värdefullt gods. Vårt hållbarhetsarbete präglar vår verksamhet och vi bedriver ett målmedvetet arbete för minimal miljöpåverkan i alla led. Vi kan bli bättre. Och lära oss mer men vi har en ambition och en riktning, vi kallar den Constant Care.

Vi vill vara med och påverka framtiden inom vårt område och ett exempel på detta kan du läsa om i det här numret. Moving Art Project, en turnérande konstutställning där vi stöttar lovande konstnärer genom att se till att dom når ut.

Som transportföretag är vi alltid i rörelse och vår nordiska expansion har nu fulländats i och med att vi numera har kontor och verksamhet i både Sverige, Norge, Finland och Danmark. Flera av våra kunder har verksamhet i hela Norden och uppskattar att ha en kontaktpunkt i hela regionen.

Möt Swipnet som hittat en lösning för att deras kunder ska kunna hämta sina paket när och var de vill. Läs också om Nya Karolinska Solna som snart öppnar upp framtidens universitetssjukhus där människan och hållbarhet står i centrum. Glänta också på dörren till Göteborgs symfoniorkester och hur dom tänker kring sin verksamhet.

God läsning önskar alla vi på MTAB