Karriär på MTAB

MTAB är Nordens ledande transportör av konst och värdefulla föremål samt ömtålig teknisk utrustning. Vårt ständiga och övergripande mål är att utveckla och leverera avancerade mervärdestjänster som avlastar våra uppdragsgivares egna organisationer. MTAB har idag tre affärsområden; Fine Art Logistics, High Tech Logistics samt Tour Logistics. Den gemensamma faktorn är vår specialitet i att transportera, hantera och förvara ömtåligt och värdefullt gods med högsta möjliga kvalitet i alla led. MTAB har idag över 150 anställda och verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland.


Vill du vara med och utveckla logistikbranschen genom att våga tänka annorlunda? Vill du vara en del av ett stort familjeägt företag som genom nytänk och innovativa lösningar har skapat en unik verksamhet i logistikbranschen?

Ledig tjänst

Driven Produktionschef till transportföretaget MTAB

Vill du vara med och utveckla logistikbranschen genom att våga tänka annorlunda? Vill du vara en del av ett stort familjeägt företag som genom nytänk och innovativa lösningar har skapat en unik verksamhet i logistikbranschen?

MTAB befinner sig under tillväxt och utökar nu sin verksamhet inom alla våra affärsområden och söker nu en Produktionschef.
Som Produktionschef på MTAB har du ansvar för MTAB’s tre produktionsområden, lagring, transporter och packteknik.
Inom dessa områden ska Du organisera och se till att arbetet genomförs enligt uppsatta mål, och ansvara för att de tjänster som MTAB säljer utförs med hög kvalitet och på ett mycket effektivt sätt. Därtill ansvara för personal, budget, bilpark, lokaler, utrustning, avtal med underentreprenörer samt utvecklingsarbete inom dessa grupper.
Produktionschefens arbete är förlagt till kontoret i Stockholm/Bromma. Ledordet för vårt ledningsarbete är “hands-on leadership”. Du rapporterar till MTAB:s VD.

MTAB erbjuder:

En anställning i ett välkänt, familjeägt företag där man gemensamt både har viljan att bygga kundrelationer och att göra affärer. En roll där du har stora möjligheter att påverka, driva och utveckla ditt område.

Är du den vi söker, tror vi att du känner igen dig när vi tror att du är:

En erfaren ledare och van vid att ha ett övergripande ansvar samtidigt som du trivs med  ett ledarskap nära verksamheten. Du har tidigare haft budget, personal- och resultatansvar. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för människor och har förmågan att leverera synbara resultat tillsammans med dina medarbetare. I grunden har du sannolikt en akademisk utbildning eller motsvarande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat strategiskt i en styr- eller ledningsgrupp samt att ha arbetat operativt med produktionsledning från transportbranschen. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med kvalitetsledningssystem.

Du har en affärsmässig och prestigelös inställning till ditt arbete och är en god kommunikatör som har en förmåga att se lösningar istället för problem. Vidare är du trygg i dig själv och har en god integritet. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Skicka in din personliga presentation med ett CV till ulrika.hagglof@mtab.se. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa VD, Simon Fors på 073-030 09 99 eller HR-ansvarig, Ulrika Hägglöf 0704-35 46 10.


Ledig tjänst

MTAB växer och vi behöver förstärka med fler förare med placering i Bromma (flera tjänster)

Som förare på MTAB utför du, utöver framförande av lastbil, bland annat:

  • Lastning och lossning av oemballerat tekniskt gods
  • Montering och installation av kopieringsmaskiner
  • Intagning och bultning av kassaskåp
  • Packning av datautrustning
  • Bärningar med kryssele
  • Hantering och packning av konstföremål såsom målningar och skulpturer

Vi söker främst förare med C-behörighet och YKB, men om du har god erfarenhet av den typ av gods och verksamhet MTAB sysslar med kan det vara aktuellt med B-kortsförare. Saknar du moduler i YKB-fortbildningen kan vi hjälpa till med detta.

Tungt arbete förekommer och det är ett krav att du är i god fysisk form. Vi utför moment som slutkonfiguration av den utrustning vi levererar och det är viktigt att man kan ta till sig dokumentation och skriftliga instruktioner för att kunna utföra arbetet på korrekt sätt. Eftersom du arbetar ute hos våra kunder och representerar företaget är det viktigt att du har en god social förmåga och kan uppträda professionellt även i stressiga situationer.

MTAB erbjuder:
Ett varierande föraryrke med mycket kundkontakt, trevliga kollegor och en anställning i ett välkänt, familjeägt företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön, förmåner såsom friskvård, rikskort och utbildning samt möjlighet till kompetenstillägg allt eftersom man utvecklas i sin roll som förare.

Ansökan:
Du är välkommen att skicka din ansökan med cv och personligt brev till ansokan@mtab.se snarast möjligast. Ansökningshandlingarna behandlas löpande. Om det är något du undrar över är du välkommen att kontakta Ulrika Hägglöf, HR ansvarig, på telefonnummer 08-546 00 100.