Dags att flytta kassaskåpet?

flytta kassaskåpDu som någon försökt att flytta kassaskåp på egen hand vet vilket tungt och riskabelt arbete det kan vara. När det är dags att flytta kassaskåp är det bäst att anlita en expert. Vi har lång erfarenhet av transport av värdeskåp och ser till att ditt kassaskåp kommer fram säkert och i tid. Vi har specialutrustningen och kompetensen som krävs för och utför alltid våra uppdrag med största fokus på säkerhet, både för transport av värdeskåp och omvårdnad av vår personal.

Varje kund har unika krav. Vi har varit i branschen sedan 1968 och har en gedigen kunskap om hantering och transport av värdeskåp. Med egna bilar, egna terminaler och egna chaufförer erbjuder vi flexibilitet kombinerat med hög serviceambition och målmedvetenhet att leverera enligt överenskommelse.

MTAB:s linjetrafik är hjärtat i det rikstäckande distributionssystemet. Dagliga avgångar till och från Sveriges största städer med specialgods och mervärdestjänster gör MTAB till ett unikt transportföretag. Det mesta godset går oemballerat och hanteras alltid av erfarna chaufförer.

Vad kan vi göra för dig?

Läs gärna mer om våra tjänster och tveka inte att höra av dig!